Plussizeotfit #2 - Back to the 2000's * Back to school


Sziasztok!





Üdv újra egy plus size-os outfit posztban, melyben kitérek arra is, mi rontottam el ennél a kinézetnél .


 Az összképben láthatjátok, hogy tömzsök (duci, sonkás, vaskos) lábaimnál valahogy ez a farmerfeltűrés nem játszik így, hogy nem teljesen egyenes a szár. Ettől most térjünk el, hiszen a koncepció lényege a visszaemlékezés. A naci a nagyatádi Farmervilágban kapható, de egyébként tipikus szabadkai török árus darab. A hozzá választott pólóm angol turiból való, szuper kényelmes! Az összeállítás tökéletes hétköznapokra munkába, bevásárolni, suliba is.


Gimi. Egyszerűség. Gyorsankapjukfel. Tornacipő. Ezek a kulcsszavak jutottak eszembe, ahogy ötvöztem a gimis éveimet a tesóim gimis éveivel egy ruhaszettben. Náluk a karikafülbeva, 6-7 évvel később, nálunk pedig a tornacipő volt szinte elengedhetetlen darab. Vannak azok a lányok, akik sosem nőnek ki a tornacipős időszakból. Nos, ilyen vagyok én magam is. Ez a darab erősen hajaz a klasszik Converse-re, de egyébként a Victory márkától van, talán Deichmann. 

Egyébként is kötődöm a tárgyakhoz, főleg , ha ilyen kedves időszakot juttatnak eszembe. A falnak dőlve nevetni, suli után csavarogni Kaposvár utcáin, random bábot játszani a főtéren. Milyen szép is volt. Nektek mik a legkedvesebb gimis emlékeitek? Mik voltak akkor a tipikus ruhadarabok? (Nálam pl. ez a kabátka...bizony... már vagy 8-10 éves! )


A hatalmas karika fülbevalón kívűl két fontos kiegészítő volt rajtam. Az egyik az "áhénsohadehogyispfujjmárna" kategória. Ez a nyakörv lánc. Annyit lázadtam ellene, hogy ez az egyszerű műbőr szál megfogott, amint megérkezett Kínából.
Az óra egy oly ismerős dalt idéz, melyet fentebb találhattok. Kitaláljátok a beszerzési helyét??? I want to ride my bicycle.... Két dolog miatt is örülhetünk ennek az órás-feliratos dolognak: hamarosan már bicajjal lehet száguldani mindenfele , plusz a Queen zseniálisan jó és örökérvényű <3


Csodaszép napot, sziasztok!

Olcsi


Instagram: @olcsi1991
Facebook:  https://www.facebook.com/maimamivlog/ -- itt szólok, ha live lesz!
e-mail: pillangovilaga@gmail.com
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZ9BeT9l-TW9TNzTamrz1lQ

Megjegyzések