#esküvőszezon - 3 diy videó tőlem esküvőknek

Sziasztok!

Most korábbi videóim közül főzök nektek hármat egy csokorba témájuk alapján. Korábban indult egy esküvői DIY sorozat a csatornámon, amit későbbiekben szeretnék folytatni. Ehhez az első lépés egy kis felelevenítés. A végére marad a kedvencem- hisz a kajából is a legjobb falatot kell a végére hagyni :) . Fogadjátok szeretettel!


Ebben a videóban egy esküvő tervező füzetet láthattok - borítódíszítésével együtt-, mely segít átgondolni minden fontos tervezésbeli pontot. Vendéglista, ültetés, miket kell elintézni.


Itt megleshetitek, hogyan készítem el az indexképhez hasonló ( azokat a virágokat csutiorsi felhasználónál találtam a facebookon évekkel ezelőtt) díszt, mely kardíszként is használható koszorúslányoknak.


A kedvenc díszítésem itt van. Egyszerűen anyagokból, díszítőkből (strassz, gomb, virág), valamint dunctosüvegből készültek. Szuperül variálhatók úgy, hogy változatok, de stílusban (közel) azonosak maradjanak. Ezek a darabok egyébként anyukáméknál díszítik a teraszt. Nálunk biztosan lesznek ilyen vázák/ mécsestartók.


Neked melyik volt a kedvenc ötleted a három közül? Szeretnél ilyen posztokat?

Csodaszép napot, sziasztok!

Instagram: @olcsi1991
Facebook:  https://www.facebook.com/maimamivlog/ -- itt szólok, ha live lesz!
e-mail: pillangovilaga@gmail.com
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZ9BeT9l-TW9TNzTamrz1lQ

Megjegyzések